€ 7.500 P/M

Magazijn

Impulsstraat 6

2220 Heist-op-den-Berg

€ 7.500 P/M

Magazijn

Impulsstraat 6

2220 Heist-op-den-Berg

Yves Dockx
Deel woning
Makelaar foto

Magazijn met laadkades

Dit bedrijfsterrein is volledig omheind en specifiek ingericht voor transport en logistiek. Naast 2 logistieke gebouwen, beschikt dit terrein ook over een vrijstaand kantoorgebouw, garage voor het onderhoud van vrachtwagens, truckwash, tankstation, zonnepanelen, hoogspanningscabine en vele 10-tallen parkeerplaatsen voor vrachtwagens, trailers en personenwagens.

Gebouw A bestaat uit 4 opslagplaatsen van elk 2.000 m² en een vrije hoogte van 8 m, zonnepanelen, poly-beton vloer. Elke opslagplaats beschikt over een poort en ze zijn allen bereikbaar via een centraal gelegen laad- & loszone met 7 laad- & loskades met docklevellers. Hal 1 is geïsoleerd en kan mits investeringen gekoeld worden tot 3 à 4°C en hal 3 kan eventueel verwarmd worden.

Vrijstaand kantoorgebouw: 2 x 400m² op GLVL & 1e verdieping, opgedeeld in verschillende individuele kantoren en landschapskantoren W.C. en douches voor m/v Keuken, refter, archief e.a. facilitaire ruimtes.

Voor meer informatie of voor een bezoek mail yves@wijns.be of bel GSM 0473 11 55 66.
 

Interactieve map

Deze plattegrond geeft u de mogelijkheid om eenvoudig door de woning te navigeren. Ook heeft u een duidelijk beeld van de grondplannen. U kunt zien vanuit welke positie de foto's zijn getrokken om zo een duidelijk overzicht te krijgen van de woning. Navigeer uzelf eenvoudig door de verschillende verdiepingen en indien mogelijk neem eens een kijkje in de tuin.

Kenmerken

    Documenten

    Algemene Informatie

    referentie3707190

    Energieprestaties

    Bouwtechnisch

    BeglazingDubbele

    Indeling

    Kamer

    Aantal

    Aantal m²

    Verdieping

    Map is loading

    Bezoek
    pand

    Scan de code om een bezoek in te plannen.

    Gratis schatting